Top Guidelines Of غلبه بلغم

برچسباخلاط چهارگانه ایزو ویزیت فصل پاییز مراقبت از پوست

پاسخ به  رضوان سلام برای بوی بد دهان چه چیزی خوب است ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام من کمر درد دارم میگن از بلغم زیاد هست که وارد خون شده و کمر دردم بیشتر میشه شکمم هم بزرگ شده و درد زیادی دارم بابت بررگ شدن شکم که رو شکم میخوابم دردم کم میشه میخواستم ببینم این قرص رو لستفاده کنم خوب میشم و در ضمن دارویی نصرف نمیکنم در حال حاظر

سبزیجاتی همچون کرفس، نعناع، ریحان، جعفری، ترخون و مرزه

طبع گرم دمنوش بابونه آن را برای بلغمی‌ها مناسب کرده است.

پاسخ به  عباس باد معده زیاد از نجویدن درست حبوبات هستش معده توان هضم حبوبات را ندارد فقط باید خوب جویده شود در ضمن وسط غذا آب نخور

اگر سوالی درباره مزاج سودا و یا مشکلات سوداوی دارید در زیر همین پست بپرسید.

سبک زندگی, طب سنتی, معرفی محصولات بهنوش احمدی ۱۵ مرداد, ۱۴۰۰ ۳ مهر, ۱۴۰۳ نظرات زمان مطالعه: ۵ دقیقه

در فصول سرد سال و همچنین در مکان های مرطوب، اغلب غلبه بلغم تا حد زیادی افزایش پیدا می کند از این رو مصرف غذا هایی که برای مزاج بلغمی مناسب نیست باید تا حد زیادی محدود شود و علاوه بر این خوابیدن پس از مصرف غذا منجر به تجمع بلغم شود پس بهتر است وعده ناهار برای افرادی که دارای مزاج بلغمی هستند سبک تهیه شود و پس از مصرف ناهار نخوابد.

در واقع در سالهای اخیر، تبلیغات اغراق آمیز داروهای گیاهی، موجب بزرگنمایی برخی اثرات داروهای گیاهی شده، در حالیکه بعد از مصرف این اثرات به آن شدت دیده نشده و همین موضوع، باعث شده برخی افراد به کلی نسبت به داروهای گیاهی بدبین شوند.

زمانی که غذا می سوزد read more و به قابلمه می چسبد، شما هر کاری هم بکنید سوختگی کف قابلمه جدا نمی شود و نیاز دارد که شب تا صبح خیس بخورد تا بعد از آن راحت شسته شود. کار منضج در بدن همین است و این کار فقط با رعایت رژیم غذایی و لایف استایل صحیح انجام نمی شود.

برای درمان بلغم افراد باید از غذا های رژیمی استفاده کنند و تا حد امکان با تغییر مکان زندگی می توانند به ارتقای سلامت خود کمک کنند. به دلیل طبع سرد و مرطوب به این افراد که دارای مزاج بلغمی هستند باید در مناطق گرم و خشک زندگی کنند؛ به طور مثال زندگی در استان های شمالی کشور به دلیل میزان بالای رطوبتی که در آنجا موجود است می تواند سبب ایجاد پا درد، کمر درد و قولنج شود. 

از دیدگاه طب سنتی، بدن انسان از عناصر اربعه (آب، خاک، هوا و آتش) ساخته شده است و با اخلاط اربعه (صفرا، دم، بلغم و سودا) کنترل می‌شود. وقتی غذا در بدن هضم و جذب می‌شود، اخلاط اربعه را تولید می‌کند که باعث رشد اندام‌ها و بازسازی اعضای آسیب دیده می‌شوند و امکان حرکت کردن را برای انسان فراهم می‌کنند.

در علم مزاج شناسی افراد به صورت طبیعی ممکن است یکی از چهار طبع (چهار خلط) دم، صفرا، بلغم و سودا باشند؛ اما در اثر مصرف برخی از مواد غذایی ویا به دلیل سبک زندگی، ممکن است یکی از این خلط‌ها در فرد افزایش پیدا کند و در نتیجه وضعیت سلامت فرد تغییر کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *